Nos solutions

Nos astuces

French
French

Nos solutions

Nos astuces

French

M-Market Koskikeskus lanseerasi kanta-asiakasohjelman yhteistyössä ReceiptHeron kanssa

22 févr. 2023

Tampereen Koskikeskuksen 0-kerroksessa sijaitseva pieni, mutta pippurinen M-Market Koskikeskus on palvellut asiakkaita jo 9 vuoden ajan. Karhusen perhe on toiminut noin vuoden ajan M-Market Koskikeskuksen uusina kauppiaina. Yhtenä heidän jalkauttamista uudistuksista on kanta-asiakasohjelman käyttöönotto.

Miksi otitte ReceiptHeron käyttöön?

Meillä asioi päivittäin paljon samoja asiakkaita. Halusimme sitouttaa sekä palkita heitä meillä asioinnista. Lisäksi ReceiptHeron ratkaisun avulla meidän on mahdollista tavoittaa kanta-asiakkaat ja viestiä heille ajankohtaisista eduista ja tarjouksista. Kaipasimme perinteisesti käytössämme olleiden kanavien rinnalle uutta väylää asiakkaiden tavoittamiseksi kustannustehokkaasti.

Emme myöskään halunneet kassa-asiointia hidastavia, kuten ajokorttiin tai puhelinnumeroon perustuvia ratkaisuja. ReceiptHeron maksukorttiin pohjautuva tunnistautuminen ja heidän tarjoama mobiilisovellus täyttivät nämä vaatimukset.

Kuinka käyttöönotto sujui?

Käyttöönotto sujui todella vaivattomasti. Käytössämme on SKJ:n kassat, mihin ReceiptHerolta löytyi jo valmiiksi tehty integraatio. ReceiptHero hoiti käyttöönoton yhdessä SKJ:n kanssa. Palvelun käyttöönotto ei vaatinut omalta henkilöstöltämme mitään toimenpiteitä.