Nos solutions

Nos astuces

French
French

Nos solutions

Nos astuces

French

Yeppo & Soonsoo automatisoi kanta-asiakkaiden tunnistamisen ReceiptHerolla

28 mars 2023

Baestyle Oy on vuonna 2018 perustettu kotimainen korealaisen kosmetiikan maahantuonnin ja vähittäiskaupan yritys. Yritys tunnetaan paremmin Yeppo & Soonsoo -brändistä, jonka nimellä he pyörittävät 4 myymälää sekä verkkokauppaa. Heillä oli aikaisemmin käytössä sama kanta-asiakasjärjestelmä verkkokaupassa sekä myymälöissä, mutta asiakkaan tunnistaminen kiireisessä myymäläympäristössä oli liian aikaa vievää. Kauppakeskus Jumbon Yeppo & Soonsoon myymäläpäällikkö Laura Ikonen kertoo kokemuksia ReceiptHerosta.

Miksi otitte ReceiptHeron käyttöön?

Meidän aikaisempi kanta-asiakasjärjestelmä ei soveltunut kovin hyvin kiireiseen myymäläympäristöön. Asiakkaan tunnistaminen ja tietojen kirjaaminen vaativat paljon manuaalista työtä, joka hidasti kassatyöskentelyä. Lähdimme hakemaan tilalle uutta ja nykyaikaista ratkaisua. Emme halunneet, että kanta-asiakkaamme joutuvat täyttämään lompakkoaan uusilla korteilla joten ReceiptHeron asiakkaan pankki-/luottokorttiin pohjautuva toteutus oli juuri se mitä haimme. Asiakkaan tunnistaminen tapahtuu automaattisesti maksun yhteydessä eikä vaadi myyjiltämme mitään toimenpiteitä.

Oletteko saaneet asiakkailta palautetta uudesta kanta-asiakasjärjestelmästä?

Uusi järjestelmä on ollut asiakkaiden suosiossa, erityisesti ReceiptHeron helppouden vuoksi. Useat asiakkaat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä siitä, että he saavat kuitin heti ostoksen jälkeen puhelimeensa ja jos ostos on sisältynyt leimapassiohjelmaan, leima lisätään automaattisesti heti ostotapahtuman jälkeen. Asiakkaat arvostavat erityisesti sitä, että kassalla ei tarvitse käyttää puhelinta ja lukea QR-koodia tai suorittaa muita ylimääräisiä toimintoja.